Новини

Шуби із Еко-хутра -30%
Нова коленкція шуб із Еко-хутра уже широко представлена у магазинах REDBERRY! Тільки до 25.08.2021 діє спеціальна пропозиція: - 30% на шуби та дублянки.
SALE
Початок літнього розпродажу в магазинах REDBERRY !!! Знижки до -50% на весь модельний ряд суконь! Жіночні і незвичайно чарівні, однотонні і принтовані, невагомі і екстравагантні сукні з колекції Літо 2020 не залишать байдужою жодну дівчину !!! Кількість товару обмежена і найцікавіші моделі можуть закінчитися в будь-який момент!
Нова колекція одягу весна-літо 2020
Магазини REDBERRY відновили свою роботу після карантину! Уже зараз можете побачити та купити нову літню колекцію розкішних суконь та костюмів 2020! Порадуйте себе чудовими обновками за низькими цінами!
КОНТАКТИ ДЛЯ ЗАМОВЛЕНЬ!
Увага! У зв'язку з діючими нормами карантину для всіх бажаючих здійснити покупку в мережі магазинів Redberry просимо звертатися за вказаними контактами: +380500680946 +380637106371 redberryukr@gmail.com
ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ REDBERRY
Нова колекція: модні шубки з еко матеріалу, яскраві парки та куртки, стильні пальто із кашеміру та вовни! Тільки 3 дня знижки до - 50%!!!!
Нова колекція осінь/зима 2020
Зустрічайте у всіх магазинах REDBERRY нову осінньо-зимову колекцію верхнього одягу! Тільки з 15.07. по 31.08.2019 діє спеціальна пропозиція : знижка до -40%!!!!! Асортимент нової колекції включає в себе зимові куртки та парки, пальто, шуби з еко матеріалу
Розпродаж літньої колекції
Поспішайте! Розпродаж літньої колекції!!! Сукня від 299 грн! Кількість товару обмежена!!!
ЛІТНЯ КОЛЕКЦІЯ 2019
Магазин REDBERRY презентує нову літню колекцію розкішних суконь та костюмів 2019 !!! На сьогоднішній день в тренді рожевий колір у всіх своїх проявах, починаючи від відтінку фіалки і закінчуючи романтично-пудровим; небесно-блакитний, жовтий і червоний! Цієї весни і влітку сукні декоруються воланами, мереживами, рюшами, при чому досить-таки щедро. Раді представити колекцію суконь з натуральних тканин! Льон і бавовна представлені різними фасонами - вільні, приталені, з пишною спідницею, з рукавом і без. Довжина максі і міді залишаються в тренді. Квіткова тематика в одязі є однією з найактуальніших цього літа. Жіночні і незвичайно чарівні, однотонні і принтовані, лаконічні та яскраві, невагомі і екстравагантні сукні 2019 не залишать байдужою жодну дівчину !!! Стильна колірна гамма і ексклюзивний дизайн дозволять створити бездоганний жіночний образ і завжди залишатися в центрі уваги !!!
Знижки в Redberry!!!
Початок новорічних знижок у магазинах Redberry! Встигніть придбати зимовий одяг зі знижкою до-40%!!!!
Відкриття нового магазина у м. Полтава
Відкриття нового магазину Redberry у м. Полтава. Діють святкові знижки з 19 по 21.10. На весь асортимент - 10%! ТРК Київ, 3 поверх
Спеціальна пропозиція на Нову колекцію 2019
Поспішайте! Тільки до кінця місяця діє спеціальна пропозиція на Нову колекцію 2018/2019! Встигніть придбати верхній одяг за приємними цінами!
Весна 2018
Весняна колекція 2018 чекає на Вас в маг. REDBERRY!!! Cпеціальна пропозиція!!!! - 10% на ВСЮ НОВУ КОЛЕКЦІЮ!!! Поспішайте!!! Період проведення акції з 19 по 23.02.
Переможці розіграшу сертифікатів
Вітаємо власників подарункових сертифікатів: Овчаренко Анастасію - сертифікат 3000 грн; Чижевську Марину - сертифікат 2000 грн; Лозицький Тетяну - сертифікат 1000 грн;
День народження REDBERRY
День народження REDBERRY у м. Полтава! Нові колекції Осінь/Зима 2017-2018 вже в магазині. Серед учасників акції розіграш сертифікатів на суму 3000 грн, 2000 грн, 1000 грн! Запрошуємо 17 вересня на яскраве шоу, яке відбудеться о 16:00 на 1 поверсі ТРЦ Київ. У програмі: Показ нової колекції верхнього одягу; Яскрава фото-зона; Розіграш подарункових сертифікатів.
Колекція Осінь-Зима 2017/2018
Настала осінь, правда, ще не золота, але вже прохолодні дні змушують нас задуматися про більш теплий одяг. Зустрічайте Нову колекцію осінь-зима 2017/2018 в магазинах Redberry! Широко представлені демісезонні та зимові пальто з шерсті, кашеміру, з хутра та комбінованіх тканин. А оригінальні фактури і декор дозволять створити приголомшливий модний образ. Одягайтеся в стильні куртки приємних кольорів, зручних і оригінальних фасонів, щоб вам було легко, весело і тепло. Також, зверніть увагу на ексклюзивну колекцію парок з різними видами хутра! Порадує модниць вогненно-руда лисиця, білий песець, чорнобурка. Адже розкішне хутро – це еталон смаку і елегантності!
ЛІТО 2017
Магазин Redberry презентує нову колекцію жіночого одягу сезону літо 2017. Нові моделі радують своїм різноманіттям і універсальністю. Ну а найголовніше - всі ці трендові предмети гардероба вже доступні до покупки !!!! Характерні модні деталі: простий акуратний крій, квіткові мотиви в принтах на тканинах, м'які складки, мереживні вставки і нашиті декоративні прикраси, рюші на сукнях, багатошаровість. Основна кольорова гама: ніжна і свіжа, але в той же час стримана. Пропонується світла колірна гамма з небесно-блакитного і світло-м'ятного, блідо-рожевого і коралового.
Презентація нової колекції 2016/2017
Саме верхній одяг створює основу образу в холодну пору року. Мережа магазинів Redberry представляє Вам свою нову колекцію пальто 2016/2017. Традиційно нова колекція зимових пальто поєднує в собі різноманітність фасонів і кольорів, ідеальний крій, висока якість використовуваних матеріалів і привабливі ціни на вироби.
ЗНИЖКИ!!! У всіх магазинах Redberry!!!
Початок розпродажу в Redberry - це привід ні в чому собі не відмовляти! Купуйте зі знижкою до 50% все, що хочеться, і навіть більше!
Нова колекція 2016/2017
У магазинах жіночого одягу Redberry представлена ​​нова осіння колекція. Її головними темами стали легкі, жіночні і романтичні образи. Для нової колекції були обрані актуальні забарвлення, починаючи від легких пастельних відтінків і закінчуючи яскравими, насиченими кольорами. Колірна гамма яскрава і світла, наповнена сонцем і радістю: небесно-блакитний, пудровий, ніжно-м'ятний, бірюзовий, яскраво-червоний, гірчичний, молочний, персиковий, світло-сірий. Присутній чорний і темно-синій в якості модного акценту. Оригінальний крій моделей пальто, їх вишукана простота і елегантність дозволять кожній дівчині пробудити в собі жіночність, розкрити багатогранність натури і виглядати по-справжньому ніжною, стильною і неповторною в кожен день!
Зима 2015
Зустрічайте у всіх магазинах Redberry !!! Нова колекція зима 2015 - це поєднання класики із сучасним сприйняттям, вона адресована дівчатам, які прагнуть внести елегантність в повсякденному житті. Нові зимові моделі пальто не тільки зігріють і подарують відчуття затишку, а й витончено підкреслять жіночність і індивідуальність своєї власниці. Цьому сприяють м'які текстури, об'ємні форми, глибокі, насичені кольори і обволікаючі силуети нових моделей, які додають крихкості будь-якого образу. Особливістю колекції є використання висококласних натуральних матеріалів - вовни, кашеміру, віскози, бавовни, твіду. Особлива увага приділяється великим накладним кишенях і різноманітних форм комірів. Акуратні застібки і недбало зав'язані пояса надають колекції сучасне настрій і притягують увагу оточуючих.
Відкриття нового магазину у м.Полтава
Зустрічайте! Перший в Полтаві роздрібний магазин жіночого одягу REDBERRY на 3-му поверсі ТРЦ Київ. У REDBERRY представлений Вашій увазі величезний вибір ультрасучасних пальт, плащів, курток, пуховиків. Розміри від 40 до 60 помірні ціни бездоганна якість REDBERRY - навчіться любити себе ....
Колекція осінь 2015
Кожна модниця в новому осінньому сезоні зможе вибрати пальто спеціально для себе. Кращі українські виробники підготували для жінок великий вибір цікавих моделей, абсолютно різних і незвичайних, класичних і практичних, на будь-який смак .... Цієї осені пальто можна назвати ключовим елементом жіночого гардеробу. Важливим напрямком цього сезону є мінімалізм. Виражений він у моделях без ґудзиків, прямих і довгих за своїм фасоном .... Для пишних форм дизайнери створили осінні жіночі варіанти, що додають силуету, за рахунок чіткості ліній і глибини вигинів. Порівнюючи модельний ряд минулого сезону і майбутнього, можна сміливо заявити, що настав час широкого крою.